Pääsiäinen 2018

Nokipannukahvi


Taas viikko vierähti, tällä kertaa pääsiäistä juhlien. Hienot, aurinkoiset ilmat saivat meidät ulkoilemaan. Mikä sen hienompaa, kun reppu selkään ja retkeilemään Suomen kauniiseen luontoon. Nokipannukahvit ja hernekeitto, siinä retkipäivän lounas. Ei voi olla epäterveellistä.

Nämä juhlapyhät vaan antavat hyvän tekosyyn syödä hieman enemmän herkkuja. Niin tälläkin kertaa. Tosin nyt perunalastut vaihtuivat Estrellan linssisipseihin, ja näistä tulikin minun uusi suosikkini. Kyllähän sitä muutakin tuli syötyä ja se saattaa näkyä vaakan lukemassa. Tämän takia jätän taas tällä viikolla käymättä vaakalla, ehtii sitä myöhemminkin.

Toki pääsiäisen ruoka voi olla olla kevyempääkin, vai miltä kuullostaa lammasfilettä juurespedillä. Tosin jälkiruokana mämmiä ja kermaa. Joten...hyvää oli.



Ilokseni voin kuitenkin kertoa painoni laskeneen, todella hitaasti, mutta kuitenkin. Ekan kerran pariin vuoteen painoni alkoi kutosella viime viikolla. Eli elämäntapa muutos on tuonut vaakalukemaan muutoksia. Tuloksia ei ole tullut samoin, kun olisin ollut nälkäkuurilla, mutta mukavemmin ja ehkä pysyvämmin. Tämän tietää sitten vasta joskus.

Onnistuminen tuntuu hyvältä ja saahan tästä kuitenkin motivaatiota jatkaa samoilla linjoilla.  Jotain olen kuitenkin tehnyt oikein.

"Motivaatio on se, joka saa liikkeelle. Tapa on se, joka pitää liikkeen."— Juoksija Jim Ryun


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ympäristön vaikutus muutokseen

Tulossa jäätelökesä

Polar Ignite, uusi ystäväni