Motivaatio


Mistä saa motivaation tähän kaikkeen? Entä aika, miten se riittää?

Elämäntaparemontti vaatii aikaa, vaikka joku muuta väittäisi. Mä tiedän tämän, koska olen onnistunut kerran ja epäonnistunut ainakin 100 kertaa.

Teen kaiken satalasissa, jos vaan asia kiinnostaa ja on mieleinen, joten alku varmaan menee hyvin ihan sen avulla. Mutta, mutta entäs sen jälkeen?

Etsinkö kuvakansiosta muutaman vuoden takaisen kuvan itsestäni vai olisiko noi tavoitefarkut hyvä kaivaa kaapista esille? Niitä muuten riittää, vaikka osan jo hävitinkin. 

Ekalla kerralla asiat lähti rullaamaan itsestään. Ensin tuli kävelylenkit ja paino  lähti laskemaan vähän kerrallaan. Siitä innostuneena erilaiset ruokavaliot alkoi kiinnostamaan. Tuli kokeiltua kaikkea mahdollista karppauksesta superfuudeihin. Ja rahka, siitä tuli päivittäinen herkku. Sen ehti syödä 12 minutin kahvitauolla, kun ruokataukoa ei työpäivän aikana ole.

Löytyi sopiva keskitie terveellisen ruokavalion ja herkkujen kesken. Liikunta piti painon kurissa. Tätä kesti noin 6 vuotta, kunnes.... kolmen kuukauden vakavan sairastelun jälkeen paino oli noussut rajusti, kunto laskenut. Oli aloitettava alusta.

Eikä se enään ollutkaan niin helppoa. Miksi?

Motivaatio puuttui, ja into oli kadonnut. Annoin periksi. Onneksi en kuitenkaan kokonaan luovittanut, kuntoilu on pysynyt koko ajan mukana ja se RAHKA. 

Nyt on vaan keksittävä uusia motivaattoreita ja tähän alkuun ostin lehden
Kilot veks
Nyt salille mars.



Kommentit

  1. Ja yksi asia mikä meidän iässä pitää ikävä kyllä myös ottaa huomioon on se, että ihan yksinkertaisesti tämä ei enää ole niin helppoa kuin nuorempana, aineenvaihdunta on hidastunut, hormonitoiminta muuttuu jne.
    Kommentoin nyt koko ajan sun juttuja, koska itsellä alkoi myös elämäntaparemontti. 😊👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sitä ei vaan halua myöntää, ettei olla enää nuoria ja nättejä. Pelkästään nättejä....

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ympäristön vaikutus muutokseen

Tulossa jäätelökesä

Polar Ignite, uusi ystäväni