Motivaation säilyttäminen 2




Ja sitten se kokkaaminen. Koska ruoanlaitto ei ikänä ollut se vahvin lajini, se tulee jatkossa varmaan olemaan akilleenkantapääni.

Juu, alkuinnoistukseni huumassa tulee tehtyä ja kokeiltu kaikenlaisia ruokia. Ja tästä täytyykin ottaa kaikki oppi irti.

Nyt täytyisikin opetella tekemään helppoja, hyviä ja ruokavalioon sopivia ruokia. Olisi sitten valmiina opeteltuja helppoja ruokia, niiden vanhojen tilalle. Muuten tässä käy niin, kun tämä innostus laantuu, että palataan vanhaan ruokavalioon.

Nyt tarvitaan hyviä ideoita, joten täytyy kaivaa kaapista pölyttyneet "karppi"opukset ja käydä kirjastosta lainaamassa erilaisia hyvänolon keittokirjoja. Toki netistäkin löytää paljon hyviä ohjeita. Esimerkiksi kebablihan ohjeen olen löytänyt karppaajat.fi sivustolta ja se on jäänyt meidän perheen yhdeksi vakiruuaksi.

Vaikka en nyt aloitakkaan karppausta, niin noiden kirjojen ruokaohjeet sopivat hyvin tähän kokeilemaani vehnättömään ruokavalioon.

Luin William Davisin kirjan eroon vehnästä ja siinä tyrmätään täysjyvävehnätkin, joita olen aina pitänyt terveellisinä. En tiedä mihin uskoa, mutta ainahan voi kokeilla.
Painonhallinnassa tuo kirja opastaa myös muiden hiilihydraattien välttämistä, joten jotenkin siitä tuli mieleen vähähiilihydraattinen ruokavalio.

Nyt kuitenkin vois ruveta suunnittelemaan tämän päivän ruokalistaa...



"Onnistumisista palkitaan ja virheistä opitaan"

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ympäristön vaikutus muutokseen

Tulossa jäätelökesä

Polar Ignite, uusi ystäväni