Junnaa, junnaa...


Nyt sitten kyllä vähän harmittaa. Tuloksia ei oikein synny tällä keinoin. Paino heiluu siinä 71 ja 72 välissä, joten yt täytyisi keksiä jotain tähän lisäksi.

Kasviksia on lisätty, mutta koska käytän niihin erilaisia lisukkeita, niin ei ehkä ole tarpeeksi keveitä. Pelkilteen ne ei oikeen uppoo, ainakaan vielä, joten makua on saatava. Ja paljon on myös niitä kasviksia, mistä maha ei tykkää.

Mutta syön silti enemmän kasviksia ja vihanneksia, kuin koskaan aikaisemmin. Lisäkkeenä niitä ruokiin, juomiin, sosekeittoihin ja syön sellaisenaan ja se
 on jo hyvä alku. Ja hedelmiäkin olen alkanut syödä, hyvät hiilarit siis kunniaan.

Täysin vehnäjauhottomasta ja sokerittomasta ruokavaliosta olen luopunut, mutta  pyrin välttelemään niitä parhaani mukaan. Karamellien ja pullan syönti on vähentynyt oleellisesti, joten suunta on oikea.

Paino ei vaan oikein tahdo tippua näin pienillä muutoksilla, kun perusasiat on jo kunnossa. Tiedän, että paino varmasti tippuisi rasvattomalla kana/rahka-kuurilla, mutta tiedän myös sen etten saa sillä pysyviä tuloksia. Jotain täytyy kuitenkin keksiä, pikapalaverin paikka.

Nyt täytyy ottaa järeämmät keinot käyttöön, joten ostin vatsaa litistävät alushousut Lidlistä. Tulokset näkyy heti. 😀.

"Nälällä on aikaa odottaa". - Suomalainen sananparsi 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ympäristön vaikutus muutokseen

Tulossa jäätelökesä

Polar Ignite, uusi ystäväni