Joko 5. viikko vierähti...


Taas on viikko vierähtänyt. Suurelta osin on elämäntapa pysynyt sellaisena kun sen suunnittelin. Paino on jämähtänyt nyt paikoilleen, eli syön sen minkä kulutankin. Laihtuakseni siis pitäisi syödä vähemmän, mutta tällä hetkellä ei ole oikein voimia siihen. Energiataso ovat olleet jostain syystä alhaiset ja väsymys vaivaa, terveellisestä ruuasta huolimatta.

Lehtikaali smoothie on tullut imaistua aamuisin. Vehnäjauhot ja sokeri on minimissä, ihan pikkusen on ollut lipsumista, mutta ei paljon. Nyt tunnustan syntini: Söin kylässä yhden keksin, jossa oli sokeria. Ja kotona yhden palan pitsaa, minkä pohja oli tehty vehnäjauhoista. Tein kyllä itselle ihan oman vehnäjauhottoman pitsan, mutta tätä toista oli jäänyt seuraavalle päivälle.

Leivoin vielä Runebergin torttuja, mutta ne olivat sokerittomat ja vehnäjauhottomia. Toisaalta tätä kirjoittaessani tajuan, että ihan kevyttä ruokaa ei viikonloppuna tullut tehtyä. Taisipa syy löytyä tohon painon paikallaan junnaamiseen. Hei, mutta vihanneksia, kasviksia ja marjoja olen syönyt enemmän. Joten näillä jatketaan, mutta vähän täytyy kiinnittää huomiota noihin herkkuihin. Onneksi minulla on koko loppuelämän aikaa...

Liikuntaa on ollut kohtuullisesti, enempi olisi tuntunut pakkopullalta.  Askeleita kuitenkin 122452. Talven saavuttua ihanaa vaihtelua liikkumiseen on tullut hiihdon muodossa. Kaunis valkoinen luonto ja rauhallinen sivakointi metsässä, sitä liikkuminen on parhaillaan. Jos nyt jostain pitäis mainita, niin ne venyttelyt...joku ei nyt vaan saa itsestään sitä irti ( tein yhen tosi lyhyen venyttelytuokion kuitenkin).



Nyt tätä viikkoa ajatellen pitäis varmaan vähän keventää syömistä. Määrää en ole valmis vähentämään, eli laatuun pitää satsata. Nälkää en halua nähdä ja nytkin vatsa välillä ilmoittelee olemassa olosta kuristen.

Ja vaikka nyt tuntuukin, että paino junnaa paikallaan, niin jotain on kuitenkin tapahtunut. Hymyssä suin vedin numeroon pienemmät housut jalkaan töissä. ( Näitä riittää vielä paljon eri kokoja.) Ja eilen juoksumatolla sai trikoota nostella ylöspäin.


"Sillä ei ole paskanvertaa väliä monestikko kaatuu. Tärkeintä on nousta ylös ja oppia virheistään."



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ympäristön vaikutus muutokseen

Tulossa jäätelökesä

Polar Ignite, uusi ystäväni