3. Viikko takana

Vaaka
Vaakalukema

Ja taas yksi viikko takana. Toistaiseksi on sujunut hyvin. Olen nukkunut paremmin ja syönyt hyvin ja olo on sen mukainen. Herkkupäiväkin on pidetty, maltillisesti. Eli hyvä minä, saa taputtaa.

Käytiin myös ravintolassa syömässä ja söin kaiken hyvällä omatunnolla ja nauttien, myös vihannekset. Ruuasta on siis lupa nauttia, vaikka kevyempää linjaa pitäisikin.

Olen pitänyt lupaukseni, kunnon ruokaa vehnää välttäen. Ja venytykset on myös tullut tehtyä, joten nyt ollaan niin notkeaa että. No ehkä vielä on vähän tekemistä sillä saralla, mutta hyvä alku kumminkin.

Tällä viikolla kokeilin erilaisia kotitreenejä.  Käsipainoilla lihastreeniä, keppijumpalla venyttelyjä ja liikkuvuutta, steppilaudalla sykettä nostavaa liikuntaa.

On hienoa huomata, että onnistuu se treenaaminen kotonakin. Toi keppijumppa varsinkin yllätti iloisesti, kun seuraavana päivänä oli takareidet ja peppu sopivasti kipeenä. Ei siis todellakaan aina tarvita niitä isoja painoja. Opin tästä sen, että saliharjoutteluni kaipaa uudistumista ja uusia liikkeitä.

Steppilautani väsäsin nopeasti vanhasta hyllystä ja tasosta, joten välineurheilusta ei voida puhua. Tämä rakennelma ajoi kuitenkin asiansa ja hiki tuli pintaan. 30 minuutin sykeliikunta ja päälle venyttelyt tuli tehtyä telkkaria katsoessa. Onkin jäänyt väliin pari hömppäsarjaa, kun olenkin nukkunut öisin valvomisen sijaan.


Nyt täytyisi taas luvata jotain uutta tulevalle viikolle. Toisaalta ruokavalioni on aika hyvä nyt, kun vehnä ja sokeri on minimissä. Mutta, mutta ne vihannekset...
Olen kyllä lisännyt niitä, mutta vain siihen yhteen ruokaan, joten nyt eväät ja välipalat joutuvat syyniin. Nyt siis lisää vihanneksia ja juureksia, mielikuvitusta peliin Anne!

Näillä siis jatketaan, hyvää alkavaa viikkoa kaikille.

Kommentit

  1. No hei todellakin hyvä sinä! Ihana lukea sun juttuja, siitä saa itsekin tsemppiä, vaikka vielä en ole flunssan jälkeen päässyt treenaamaan. Olen kuitenkin kiinnittänyt ruokaan ja uneen (ja siihen työpäivän pituuteen) paljon huomiota, ja huomaan myös että fiilis on parempi, vaikka vielä olo onkin aika raihnainen pitkän taudin jäljiltä. Tällä viikolla olisi tarkoitus alkaa myös treenata! :)

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä sinnekkin. Kipeenähän ei treenata, joten koitahan parantua ensin. Itsekkin kävin hierojalla ja paikat oli ja on vieläkin ihan jumissa. Tänään otetaan rauhallisemmin, ettei hieronta mene hukkaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ympäristön vaikutus muutokseen

Tulossa jäätelökesä

Polar Ignite, uusi ystäväni